Eerste Kruibeekse Open Koffie was een succes

KRUIBEKE. Vrijdag werd voor het eerst een Kruibeekse Open Koffie georganiseerd door een aantal Kruibeekse ondernemers. Meer dan 35 ondernemers, freelancers en zelfstandigen uit groot Kruibeke kwamen afgezakt naar co-working-place Den Ofies in de Bazelstraat.  Ross Coffee zorgde voor de koffie, Goji-tea zette verse thee. Momade Cupcakes, Vermeulen Bakkerijgrondstoffen en FijnZoet brachten cupcakes, koekjes en ijs mee. 

Het initiatief viel danig in de smaak dat het vanaf nu elke laatste vrijdag van de maand zal worden georganiseerd. Iedereen met een ondernemingsnummer in Groot-Kruibeke is dan welkom. (mb)

 

Lees ook:

Proactieve steun voor ondernemers in moeilijkheden

SINT-NIKLAAS. De stad wil ondernemers in moeilijkheden ondersteunen. Daarvoor gaat het samenwerken met Dyzo vzw, gespecialiseerd in de begeleiding van zelfstandigen en ondernemingen in moeilijkheden. 

Coronakunst in Kruibeke

KRUIBEKE. Tijdens de lockdown daagde de cultuurdienst van de gemeente Kruibeke haar inwoners uit om creatief aan de slag te gaan en kunstwerken te maken. De ingezonden werken zijn nu te bekijken in...