Leerpunt Waas en Dender stelt zaterdag aanbod voor op Leerpuntmarkt

SINT-NIKLAAS.  Zaterdag 16 juni stelt Leerpunt Waas en Dender haar gratis cursusaanbod voor op de jaarlijkse Leerpuntmarkt in Sint-Niklaas. Leerpunt geeft aan volwassenen opleidingen in taal, wiskunde, informatica en maatschappijoriëntatie. 

1 op 7 volwassenen kan te weinig kunnen lezen, schrijven, rekenen of met de computer en multimedia omgaan om vlot aan deze maatschappij te kunnen deelnemen. De gratis opleidingen zijn dus nodig om laaggeschoolde mensen meer kansen te geven. 

De Leermarkt vindt zaterdag plaats van 10 tot 16 uur in de Mercatorstraat 75 te Sint-Niklaas. Wie er zaterdag niet bij kan zijn, kan op vrijdag 22 juni van 17 tot 20 uur terecht in de E.V. Winckellaan 23 in Dendermonde. (mb)

info: 03 766 2929 of 052 258 278

 

Lees ook:

Week van de anderstalige klant

SINT-NIKLAAS. Maandag start in Sint-Niklaas de ‘Week van de anderstalige klant’. Daarmee wil de stad het project ‘Oefen hier je Nederlands’ extra in de kijker zetten en anderstaligen aanmoedigen om...

Broodje Basiseducatie bij Leerpunt Waas en Dender 

SINT-NIKLAAS. Leerpunt Waas en Dender organiseerde haar jaarlijkse Broodje Basiseducatie. Verschillende sociale organisaties uit de regio maakten er kennis met het programma van Leerpunt tijdens een...