Vermijd werken aan Zelebaan 

LOKEREN. Aan de Zelebaan in Lokeren wordt al een poosjes gewerkt. Nu de zomervakantie achter de rug, is de drukte in de omgeving van de werfzone enorm toegenomen. Vooral de tijdens de spitsuren is het rampzalig. Het Agentschap Wegen en Verkeer roept dan ook op om de werfzone zoveel mogelijk te mijden.

"We proberen in eerste instantie maatregelen te nemen om het verkeer toch zo vlot mogelijk te laten rijden. Zo is de afslagstrook naar de E17 richting Antwerpen vanuit Zele verlengd voor meer capaciteit. We volgen samen met de politie en de technische diensten van Lokeren en Zele de verkeerssituatie op de voet op.", klinkt het. 

Om de problemen op te lossen vraagt het Agentschap Wegen en Verkeer om de op- en ritten op de E17 te Lokeren te vermijden de op- en afrittencomplexen van Beervelde en Waasmunster te gebruiken.  Ook dit spitsuren mijden en carpoolen kan helpen om de verkeersproblemen aan de werfzone op te lossen. (mb)

 

Lees ook:

Fietspad langs N403 tot Nederlandse grens

SINT-GILLIS-WAAS.  Het Agentschap Wegen & Verkeer wil veilige fietspaden aanleggen langs de N403 van Sint-Niklaas tot aan de grens in Kapellebrug. De gemeenteraad van Sint-Gillis-Waas besliste om...

Lokeren weert sluipverkeer uit woonstraten

LOKEREN. De industriezone E 17/2 en 3 kreeg bij de herinrichting van de N47/Zelebaan een eigen ontsluitingsweg. Die moet het zwaar verkeer weghouden uit de woonstraten rond de industriezones. De...