Openlucht filmfestival Ciné Leopold in Elisabethwijk

SINT-NIKLAAS. Voor het vierde jaar op rij organiseert de buurtwerking van de Elisabethwijk het openlucht filmfestival Ciné Leopold. Dat betekent dat filmliefhebbers de eerste vier zaterdagen van augustus films kunnen bekijken op het Prins Leopoldplein. 

De buurtwerking van de Elisbethwijk heeft sinds vier jaar een leuke manier gevonden om mensen samen te brengen: in openlucht films bekijken en samen iets drinken aan de Ciné Bar op het Leopoldplein. Op het programma staan genres die minder vaak vertoond worden naast de populaire genres. Op 26 augustus staat een animatiefilm voor kinderen. Het publiek kan zelf kiezen welke film dat wordt: Inside out, Ijzeren reus, Grote Vriendelijke Reus en Shaun het schaap. Coiffure Confituur verzorgt de animatie. 

programma

5 augustus (21.30 uur): Sprakeloos van Hilde Van Mieghem. 
12 augustus (21.30 uur): Het publiek kiest zelf uit drie langspeelfilms: De 100 jarige man die uit het raam klom en verdween, The hitchhiker’s guide to the galaxy en  A man called Ove. 
19 augustus (21.30 uur): een selectie Belgische kort- en animatiefilms.
26  augustus (21 uur): keuzefilm animatiefilm.

Stemmen op een film kan via elisabethwijk.be/cine-leopold.

Vanaf 18 uur is het Prins Leopoldplein verkeersvrij. Vanaf 20 uur is iedereen welkom aan de bar. De toegang is gratis. Bij regenweer vinden de voorstellingen plaats in Zaal Familia (aantal plaatsen beperkt). (mb)

info: elisabethwijk.be

 

Lees ook:

Ciné Leopold projecteert Belgische kortfilms

SINT-NIKLAAS. Deze maand organiseert het Buurtwerk Elisabethwijk de vijfde en laatste editie van de openlucht bioscoop Ciné Leopold op het Prins Leopoldplein. Morgen, zaterdag 18 augustus, staan er...

Laatste keer Ciné Leopold in Elisabethwijk

SINT-NIKLAAS. Buurtwerk Elisabethwijk organiseert deze zomer voor het vijfde en laatste jaar het openlucht filmfestval Ciné Leopold. Filmliefhebbers kunnen de eerste vier zaterdagen van augustus...