Nieuwe kleedkamers en sanitair voor sporthal Sinbad

SINT-NIKLAAS. De renovatie van het zwembadcomplex in Sint-Niklaas gaat een nieuwe fase in. Deze zomer krijgt de sporthal nieuwe kleedkamers en sanitair. Tijdens de werken, die tot eind dit jaar zullen duren, blijft Sinbad gewoon open. De vernieuwing zal ruim 376.000 euro kosten.

De langverwachte vernieuwing van sanitair en kleedkamers van de sporthal aan het Sint-Niklase Sinbad komen er aan. De voorbereidingen zijn volop bezig. Op 8 augustus start de eigenlijke werken die naast de vernieuwing van sanitair en kleedkamers ook de installatie van een ventilatiesysteem, vernieuwing van de verlichting, schilderen van het interieur en het opkuisen van de parketvloer inhouden. Daarnaast wordt boven de waakbak van het zwembad een doorloopdouche geïnstalleerd en krijgt de yogazaal nieuwe ramen. 

De werken zijn gegund aan de firma Alpas NV voor een bedrag van 376.921,19 euro en zullen tot eind 2017 duren. Tijdens de werken blijft het Sinbad open. (mb)

 

Lees ook:

Sporthal Carenna is aan vernieuwing toe

VERREBROEK. Sporthal Carenna, in een vorig leven nog de parel van Verrebroek genoemd, is aan  vernieuwing toe. Dat vindt OCMW-raadslid Kitty Schelf (Open VLD).  "De sporthal wordt ook verhuurd voor...