Internationaal winkelconcept voor HEMA Beveren

BEVEREN.  Het Beverse filiaal van HEMA krijgt momenteel een nieuwe look, naar het voorbeeld van het concept dat de keten gebruikte voor haar winkels in steden als Barcelona, Parijs en Londen. Na de verbouwing zal de winkel een stuk overzichtelijker zijn. Morgen, vrijdag 19 mei, gaat de winkel terug open en zijn de klanten welkom op de feestelijke opening. 

HEMA krijgt al jaren positieve reacties van klanten die buitenlandse vestigingen hebben bezocht. Daarbij is het vooral de frisse uitstraling en de overzichtelijkheid dat klanten prijzen. De indeling in werelden maakt in één keer duidelijk waar klanten moeten zijn. In dat concept staan alle dames- en herenmode, producten voor de badkamer, keuken, baby en woonkamer bij elkaar. Dat concept trekt HEMA nu door in het vestigingen in Nederland, België en Luxemburg. 

"In de afgelopen maanden is het internationale winkelconcept uitgebreid getest onder klanten in Nederland en België. HEMA ontving tijdens de testperiode veel positieve reacties van zowel klanten als haar medewerkers. Het uitrollen van het nieuwe winkelconcept is een belangrijk onderdeel van de groeistrategie van HEMA die bestaat uit het verbeteren van de prestaties in Nederland, België en Luxemburg, internationale uitbreiding en groei van e-commerce.", aldus Carla Velghe, directeur HEMA België en Luxemburg. 

De werken in de Beverse winkel zijn afgelopen weekend gestart en zullen morgen klaar zijn. Dan zijn de inwoners van Beveren immers welkom op de feestelijke opening. HEMA hoopt tegen volgend jaar alle kleine winkels te hebben omgebouwd. (mb, foto: HEMA)

 

Lees ook: