Gezocht: vrijwilliger voor kortopvang in basisschool De Hoge Geest

DE KLINGE. Basisschool De Hoge Geest in De Klinge is op zoek naar een vrijwilliger die op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 15.45 en 16.45 uur toezicht wil helpen houden in de school op ongeveer 10 à 25 kinderen. 

Deze persoon ontvangt een vrijwilligersvergoeding en werkt samen met een werknemer van Landelijke Kinderopvang Stekelbees. Een vrijwilligersvergoeding is belastingvrij tot max. 1334,55 euro op jaarbasis.

Wie interesse heeft zich aanmelden bij de Landelijke Kinderopvang, Kerkstraat 21 te Sint-Gillis-Waas (03 233 62 24, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of bij de dienst welzijn op het telefoonnummer 03 727 17 36 of het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (mb)

 

Lees ook:

Tele-Onthaal Oost-Vlaanderen zoekt vrijwilligers

REGIO. Dagelijks bellen gemiddeld 70 mensen naar Tele-Onthaal Oost-Vlaanderen. Nog eens 25 nemen contact op met Tele-Onthaal Oost-Vlaanderen via chat. Allen zoeken een luisterend oor om anoniem over hun...

Rode Kruis zoekt vrijwilligers voor handicar

SINT-NIKLAAS. Rode Kruis Sint-Niklaas en het stadsbestuur zijn op zoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten voor de handicar. Wie zich overdag enkele keren per maand kan vrijmaken, een geldig...