Rode Kruis zoekt vrijwilligers voor handicar

SINT-NIKLAAS. Rode Kruis Sint-Niklaas en het stadsbestuur zijn op zoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten voor de handicar. Wie zich overdag enkele keren per maand kan vrijmaken, een geldig rijbewijs B heeft en een model 2 van goed gedrag en zeden kan voorleggen, is welkom. Het Rode Kruis zorgt voor een opleiding en verzekering. 

De lokale afdeling van het Rode Kruis werkt reeds zes jaar samen met Stad Sint-Niklaas om het rolstoelvervoer te verzekeren. Hiervoor zet het Rode Kruis 1 wagen in voor groepsvervoer en 1 voor particulier vervoer. De vaste vrijwilliger voor het particulier vervoer stopt wegens gezondheidsredenen. Daardoor ligt het particulier vervoer tijdelijk stil.

Samen met Stad Sint-Niklaas zoekt het Rode Kruis Sint-Niklaas naar nieuwe vrijwilligers die zich willen inzetten voor de handicars. De vereisten zijn dat je je overdag enkele keren per maand kan vrijmaken, dat je een geldig rijbewijs B hebt en dat je een model 2 van goed gedrag en zeden kunt voorleggen. Het Rode Kruis zorgt voor je opleiding en verzekering.

Wie interesse heeft, kan contact opnemen met Hugo De Loor op 0471 88 27 21. (mb)

info: 
- rodekruis.be/sint-niklaas 
- sint-niklaas.be/nieuws/het-rode-kruis-op-zoek-naar-vrijwilligers-voor-vervoer-van-personen-met-een-beperking

 

Lees ook:

Maandag starten nutswerken in Sint-Niklaasstraat

SINT-GILLIS-WAAS. Maandag starten nutswerken in de Sint-Niklaasstraat. Daarbij zullen nutsmaatschappijen hun leidingen verleggen of vernieuwingen als voorbereiding op grotere riolerings- en...