Project 'Groene Energie voor Bassodawish' van Dorizon Doenja vzw genomineerd door R’energy For Life

DE KLINGE. Uit meer dan 30 aanvragen is het project 'Groene Energie voor Bassodawish - Tanzania' van Dorizon Doenja vzw uit De Klinge bij de 3 overblijvende kanshebbers om gesteund te worden door ecoFoundation vzw. 

In het kader van de campagne 'Duurzame energie voor allen tegen 2030' van de Verenigde Naties, is ecoFoundation vzw met een eigen nieuwe campagne 'R’energy For Life' gestart. Het project van Dorizon Doenja vzw werd in deze campagne genomineerd als één van de drie overblijvende kanshebbers. De doelstelling van dit project is het installeren van zonnepanelen op de middelbare school van Bassodawish zodat de school, het doktershuis en de bibliotheek over elektriciteit kunnen beschikken. Dorizon Doenja vzw hoopt nu op massale steun om hun project tot de winnaar te stemmen. Stemmen kan op www.renergyforlife.com/keuze-1.php. 

rechtstreeks steunen

Sinds december 2011 verleent ook de Koning Boudewijnstichting haar medewerking aan de projectwerking van Dorizon Doenja vzw. De giften aan de Koning Boudewijnstichting zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro (art. 104 WIB). Wenst u dit project rechtstreeks te steunen? Stort op projectrekening 'Educatie, Water en Gezondheidszorg voor de jongeren in Bassodawish' , beheerd bij de Koning Boudewijnstichting, op rekening BE10 0000 0000 0404 met BIC: BPOTBEB1 van de Koning Boudewijnstichting met vermelding ***128/2469/00087***. (mb)

 

Lees ook:

DE KLINGE. De vzw Dorizon Doenja organiseert voor haar onderwijsproject in Tanzania steun een benefietconcert. Rock Bassodawish brengt vier Wase en Nieuw-Naamse rockbands naar het parochiehuis van...