Eerste winnaars sportspaarkaart

ZWIJNDRECHT. Vrijdag werden de eerste winnaars van de sportspaarkaart gehuldigd. De sportspaarkaart is een initiatief van de gemeente om de inwoners meer aan het sporten te krijgen. De kaart wordt gratis verdeeld binnen de Zwijndrechtse lagere scholen en via de sporthal en de vrijetijdsbalie in het AC. Op de sportspaarkaart is plaats voor zes stempels. Een half volle kaart is goed voor een prijs, een volle kaart is een ticket voor een loting. Stempels zijn te verdienen door deel te nemen aan sportkampen en -stages. 

De eerste winnaars zijn Tibo Van Womterghem,  Margot Pittoors (kregen een tafeltennisset), Xenia Lopes, Ines Monheim (kregen een badmintonset),  Vincent Van Put, Jaron Soons (kregen een voetbalset ), Thomas Van Koetsem, Jana Verhelst (kregen een rugzak), Emma Van Puyvelde en Ella Bernaers (Kregen een tent). (mb)

 

 

Lees ook:

ZWIJNDRECHT. Leerlingen van de Zwijndrechtse lagere scholen zullen in hun ZAP-mapje van januari een gratis SportSpaarKaart vinden. Hiermee kunnen ze stempels verzamelen die ze later kunnen...