Sportieve spaarkaart voor Zwijndrechtse jongeren

ZWIJNDRECHT. Leerlingen van de Zwijndrechtse lagere scholen zullen in hun ZAP-mapje van januari een gratis SportSpaarKaart vinden. Hiermee kunnen ze stempels verzamelen die ze later kunnen inwisselen voor een prijs. Drie stempels is goed voor een prijs. Wie echter in december 2011 een volle spaarkaart met zes stempels indient, maakt kans op één van de tien hoofdprijzen, waaronder een rug- of sportzak of een badmintonset.

Ook leerlingen van het middelbaar onderwijs kunnen stempels verzamelen. De stempels zijn te verzamelen op verschillende sportevenementen van de gemeente. Wie deelneemt aan de sportkampen van Zwijndrechtse sportclubs,in samenwerking met de gemeente of door de gemeente georganiseerd, naschoolse sport, de scholenveldloop, Corrida AWAT, kerstloop ZWAT of lid is van een sportclub, kan een stempel krijgen. De gemeente beschouwt dansen en feesten ook als sport, want wie op 29 januari aanwezig is op Jazz en Joy instuif van dansstudio Jazz en Joy krijgt ook een stempel. (mb)

 

 

Lees ook:

ZWIJNDRECHT. Vrijdag werden de eerste winnaars van de sportspaarkaart gehuldigd. De sportspaarkaart is een initiatief van de gemeente om de inwoners meer aan het sporten te krijgen. De kaart wordt...