Winkelen in Zwijndrecht wordt 'zwinkelen'

ZWIJNDRECHT. Gisteravond is de nieuwe winkelslogan in Zwijndrecht gelanceerd. 'Zwinkelen, echt iets voor mij!', luidt de slogan die winkelen in de gemeente moet promoten. De slogan is maar een klein deel van een geheel nieuwe promotiecampagne die dankzij subsidies van het Provinciebestuur Antwerpen en de financiële inbreng van Unizo Zwijndrecht-Burcht, VZZ en het gemeentebestuur  is uitgewerkt. Zwinkelen, echt iets voor mij! Prijkt binnenkort op allerlei promotiemateriaal zoals winkeltassen, affiches en raamstickers. 

Vanaf 1 oktober loopt bij de Zwijndrechtse middenstand een spaaractie. Wie stempels van minstens vijf verschillende deelnemende handelaars verzameld en een volle spaarkaart heeft, wint een  duurzame Zwijndrechtse winkeltas. Elke maand wordt onder alle ingezonden volle spaarkaarten  een gevulde winkeltas van 50 euro verloot.

Tijdens de veemarkt van 3 oktober is het al prijs: dan verloot de gemeente verschillende gevulde winkeltassen. Tombolatickets zijn die dag vanaf 10 uur beschikbaar aan de promotietent, herkenbaar aan de zwinkelenvlag. (mb)

 

Lees ook:

ZWIJNDRECHT. Mond aan mond reclame is nog altijd de beste reclame, klinkt het dikwijls in de volksmond. De handelaars van Zwijndrecht willen die volkswijsheid koppelen aan nieuwe media als Facebook....

ZWIJNDRECHT. Binnen de campagne Zwinkelen, die winkelen in Zwijndrecht te promoten, liep gedurende vier weken een etalagewedstrijd voor handelaars in Zwijndrecht en Burcht. Daarop konden klanten op...