Socialistische Gepensioneerden hebben standvastige werking

ZWIJNDRECHT. De afdeling Zwijndrecht van de Socialistische Gepensioneerden hebben al jaren een stevige werking die standvastig is en blijft met activiteiten die blijven aanspreken. Van in oktober zijn de winterwandelingen begonnen elke dinsdagnamiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur. Tot in april vinden die elke week plaats. Van mei tot eind september wordt er gefietst. De algemene leiding is in handen van Prosper Covents die ook het secretariaat in handen heeft.

De de Socialistische Gepensioneerden nemen ook het feesten er bij want viermaal per jaar is er een gezellig samenzijn in hun lokaal feestzaal ‘De Roos’ in de Suikerdijkstraat. In maar gebeurt dat naar aanleiding van het voorleggen van het ‘kasverslag’, in juni ter gelegenheid van Zwijndrecht-kermis, in oktober wordt gefeest in het kader van de jaarmarkt en veeprijskamp en tenslotte is er in december nog het niet te versmaden Kerstfeest.

Verder worden, in samenspraak met de leden en het bestuur, een viertal reizen georganiseerd. Men kan lid worden van de vereniging via een jaarlijkse bijdrage van 6,25 euro per persoon. Inschrijven voor lidmaatschap maar ook feestjes en reizen kan bij voorzitter Maria De Wolf (03.25250.85), secretaris - penningmeester Pros Covents (03.252.71.07), bestuursleden Wini Pieters  (03.25271.07) en Nicole Pieters (03.775.18.44)

kerstfeest 2010

De Bond van Socialistische Gepensioneerden organiseert het ‘Kerstfeest’ op zaterdag 18 december in feestzaal ‘De Roos’. Het is een jaarlijkse traditie. Reeds om 12 uur vangt het feest aan met een aperitiefje dat wordt aangeboden door de traiteur van “De Nieuwe Troubadour” uit Beveren. Het voorgerecht is een garnaalcocktail en dan volgt de grote menu met aspergeroomsoep, kalkoen tournedos met dennenappeltjes en groentjes. Als nagerecht aardbeienbavarois met koffie en thee.
Voor de sfeer wordt gezorgd door de muziek van DJ Robby en dansen is helemaal niet verboden. Op het einde van de namiddag volgt de ook al traditioneel geworden tombola.
Tijdens dit feest kan eveneens het lidgeld 2011 worden betaald maar dan moet de lidkaart wel worden voorgelegd. Inschrijven voor het Kerstfeest kan tot 12 december aan de prijs van 25 euro voor de leden en 30 euro voor niet-leden.(Rolf Duchamps)

 

 

Lees ook:

SINT-NIKLAAS. Morgen, dinsdag 19 november, vindt in ‘t Bauhuis de vijfde editie van de seniorenbeurs plaats. Van 10 tot 17 uur zijn alle senioren er welkom voor allerlei workshops, demonstraties en...

ZWIJNDRECHT/BURCHT. In OC ’t Waaigat organiseerde de Seniorenraad voor het eerst een seniorenbeurs. De senioren vanaf de 55 plussers waren welkom om kennis te maken met de ouderenverenigen uit...

ZWIJNDRECHT/BURCHT. Dinsdag 23 november wordt in het OC ’t Waaigat aan het Klerkplein in Burcht een Seniorenbeurs georganiseerd door de gemeentelijke Seniorenraad. Zee past in de Ouderenweek 2010....

SINT-NIKLAAS. Op dinsdag 9 november is er de allereerste beurs voor senioren in de stadszalen. Op die beurs kunnen senioren kennismaken met allerlei initiatieven die gericht zijn op senioren....