Beveren lanceert jeugdwebsite 'Jong In Beveren'

BEVEREN. Beveren lanceert vandaag de nieuwe website jonginbeveren.be. De website moet zowat dé portaalsite voor de Beverse jeugd worden. Er is dan ook heel wat te vinden wat kinderen en jongeren interesseren: van fuifkalender, zomeractiviteiten, sportkampen, over een  jeugdverenigingengids tot informatie over Jeugdcentrum Togenblik en een digitaal loket.

Jongeren kunnen zelf de fuifkalender en de  verenigingen gids aanpassen. Een fotoalbum met foto's en filmpjes moet het geheel aantrekkelijk maken. Wie op de hoogte wil blijven van nieuwe ontwikkelingen of activiteiten, kan zich inschrijven op de nieuwsbrief.

wedstrijd

Om de website en haar mogelijkheden bekend te maken, organiseert de Beverse jeugddienst een wedstrijd. Bezoekers van de website kunnen komende week, van 11 tot 15 oktober, meedingen naar o.a. Een iPod Nano en duotickets voor een pretpark voor kinderen. Even rondneuzen en een vraag oplossen volstaat.

lanceringsfeest

De lancering van de website gaat gepaard met een kindernamiddag en een fuif voor jongeren in Jeugdcentrum Togenblik.  Vanmiddag zijn er tussen 14 en 17 uur optredens van Urkie Purkie en Juan Trukyman. Doorlopend  kunnen kinderen zich uitleven op het springkasteel, grime, pannenkoeken en volksspelen. 

Jongeren zijn vanavond alvast uitgenodigd op de lanceringsfuif dj Tonnie Demo. De fuif begint om 21 uur en iedereen krijgt tussen 22 en 23 uur een gratis drankje. Ook de inkom in Togenblik is de hele dag gratis. (mb)

info: jonginbeveren.be

 

 

Lees ook:

LOKEREN. In de lokalen van T-Klub werden vrijdag, 26 november, twee nieuwe websites voorgesteld, nl. van Vindplaatsgericht Jeugdwerk en van vzw Jeugdclubs. Vzw Jeugdclubs is reeds in Lokeren actief...