Bloemenverkoop voor Ziekenzorg snel uitverkocht

ImageZWIJNDRECHT. De jaarlijkse bloemenverkoop ten voordele van de werking van Ziekenzorg, is dit jaar ongelooflijk een groot succes geweest! Gedurende drie dagen werden bloemen en planten verkocht. Velen hadden die ook al vooraf besteld. Vrijdagvoormiddag werden door Ward Buytaert en zijn dame in de Kapellenkouter, alle bestellingen klaargemaakt, en deels al thuis bezorgd.

Vanaf vrijdag 14 uur waren er ongelooflijk veel kopers. Ward: "De mensen die de kwaliteit van onze bloemen kennen, wachten tot de bloemenactie van Ziekenzorg. De vele eenjarige bloemen gingen vlot van de hand. Vooral de geraniums waren dit jaar vlug uitverkocht."

Dit jaar waren er ook tropische planten te koop en die vielen bij veel mensen in de smaak.  De verkoop was zulk een succes, dat alles uitverkocht was op zaterdagavond zodat er zondagvoormiddag niet meer aan de kerk moesten verkocht worden. Het goede weer speelde natuurlijk ook een grote rol.

Ward Buytaert en zijn vrouw dankten van harte iedereen die de jaarlijkse bloemenactie gesteund heeft. "We kunnen hiermee onze 350-tal zieken verwennen met een verjaardagsgeschenk, een paasattentie, kerstattentie, en enkele ontmoetingsdagen per jaar", zo besloten de initiatiefnemers. (r.d.) 

Image
Ward Buytaert en partner zorgden voor de bloemenverkoop.

 

 

Lees ook:

ZWIJNDRECHT/BURCHT. Ziekenzorg houdt net zoals de vorige jaren weer haar bloemenactie. De vereniging doet dat op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 april. De 38 kernleden organiseren allerlei...