Weer drie dagen bloemenactie van Ziekenzorg

ImageZWIJNDRECHT/BURCHT. Ziekenzorg houdt net zoals de vorige jaren weer haar bloemenactie. De vereniging doet dat op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 april. De 38 kernleden organiseren allerlei activiteiten voor meer dan 300 langdurig zieken in Zwijndrecht. Dit kost echter geld, veel geld. Om dit bijeen te krijgen verkopen ze allerlei planten voor tuin, terras en huiskamer, onder meer: geranium, tagetes, petunia, begonia, surfinia, vlijtig liesje, lobelia en nog veel andere planten.

Dit jaar vindt de verkoop plaats bij Ward en Han Buytaert - De Cleyn in de Kappelenkouter 49. Vrijdag 23 april kan er gekocht worden vanaf 14u en zaterdag en zondag gaat dat de ganse dag door. En er is meer: ook aan de kerk zal er voor en na de misviering mogelijkheid zijn om planten aan te schaffen.

Men kan ook  telefonisch bestellen op nummer 03.252 66 35.  Grote bestellingen worden zelfs thuis afgeleverd. Er zijn ook speciale bestelbriefjes die na invulling, aan de kernleden kunnen bezorgd worden. Verder heef Ziekenzorg ook nog een andere boodschap: "Wenst U geen planten te kopen en toch ons ziekenzorgwerk te steunen dan kunt U een bedrag storten op rekeningnummer 789-5117525-17 van Ziekenzorg Zwijndrecht." (Rolf Duchamps)

 

 

Lees ook:

ZWIJNDRECHT. De jaarlijkse bloemenverkoop ten voordele van de werking van Ziekenzorg, is dit jaar ongelooflijk een groot succes geweest! Gedurende drie dagen werden bloemen en planten verkocht....