Groepstentoonstelling Kunst-web geopend

TEMSE. Zaterdag 6 juni startte in de Dacca-loft groepstentoonstelling van Kunst-web met werken in textiel, keramiek en schilderijen. Er staan werken van Chris Kuylen (Stabroek), Anita Moers (Brasschaat), Martien Van Ostade (Sint-Antonius), Josée Wouters (Rupelmonde), Greet Van Overstraeten (Berchem) en Lea Mertens (Mortsel).

De kunstenaars genoten allen een academische opleiding en exposeerden reeds verscheidene keren, zowel individueel als in groep. Het gebruik van de verschillende materialen, de eigenzinnige interpretatie en persoonlijke verwerking ervan maken deze expo tot een verrassend boeiend en kleurrijk geheel.

Image
V.l.n.r. Chris Kuylen, Anita Moers, Martien Van Ostade, Josée Wouters, burgemeester Luc De Ryck, Greet Van Overstraeten en Lea Mertens.

De tentoonstelling is gratis toegankelijk van zaterdag 6 tot en met zondag 21 juni, elke zaterdag van 14 tot 18 uur en zondag van 10 tot 18 uur. De Dacca-loft is gelegen aan de Kasteelstraat 74 te Temse. (mb)

 

 

Lees ook:

TEMSE. Acht kunstenaars van de Koninklijke Wase Kunstkring stellen nog tot 28 augustus werken tentoon in de Dacca lof rond het thema 'Metaforen'. Een metafoor is een brug tussen een realistische...

TEMSE. Vrijdag 30 mei vond de vernissage plaats van het Experimenteel Atelier van de Academie en Vaktekenschool, een samenwerkingsverband met de ateliers Fotografie, Tekenen en Grafiek.Van zaterdag...