Sint-Niklaas steunt Christophe Coppens in Ultimate Makeover

ImageSINT-NIKLAAS. Ontwerper en hoedenvirtuoos Christophe Coppens doet met z'n bedrijf mee aan de 'Ultimate Makeover'-wedstrijd van Microsoft. De softwaregigant en z'n partners peilen in die wedstrijd naar de stabiliteit en gebruik van de ICT-omgeving bij de deelnemende bedrijven. Via de website van de wedstrijd kunnen de deelnemers stemmen ronselen. Coppens behoort tot de drie finalisten. De finalist met de meeste stemmen wint een ICT-makeover ter waarde van 200.000 euro.

De ontwerpen van Sint-Niklazenaar Christophe Coppens zijn wereldberoemd. Door de jaren heen is de collectie aangegroeid en bevat heel wat accessoires voor vrouwen én mannen. Vier jaar geleden was het werk van Coppens nog te zien in het stadhuis ter gelegenheid van 'Stad op Sporen', de festiviteiten rond de stadsvernieuwing.

Het bedrijf van de Sint-Niklazenaar groeit en kan de make-over van z'n stilaan verouderde ICT-infrastructuur goed gebruiken.



Stemmen voor Christophe Coppens kan op ultimatemakeover.be. (mb)

 

Lees ook:

SINT-GILLIS-WAAS. Natuurfotografe Ann Coppens zal zondag 25 maart bekroond worden als ‘Best of Team Belgium’ op de jaarlijkse 'World Photographic Cup', die ook wel de Olympische Spelen voor...