Shouri scoort zilver op de Dutch open en Europacup

SINT-NIKLAAS. De Sint-Niklase Ju-Jitsuclub Shouri nam op 24 maart deel aan de Dutch Open ju jitsu en de Europacup voor de U15 categorie in het Nederlandse Amersfoort. De Wase club was aanwezig met twee duo’s op de Europacub en 1 duo in de Dutch open. 

In de U15 heren Europacup vochten er 5 koppels, waaronder Mathias De Deckker met partner Jonas Van Goethem en Toon Smet met partner Ymen Strobbe. Toon en Ymen konden zich tot de zilveren medaille vechten. Het tweede koppel viel net buiten de prijzen.

In de Dutch Open waren er in de categorie U18 heren 7 duo’s die de strijd opnamen, waaronder de shourileden Dries Snellings en Jorgi Vermeiren. De Shouri ju jitsuka’s vochten in de finale tegen het Nederlandse duo dat op het EK van oktober 2017 de bronzen medaille won. Hier kaapten ze na een nipt verlies de zilveren medaille weg. 

Coach Matthias Van Leuvenhaege blikt tevreden terug naar dit tornooi. Op 21 en 22 april treedt Shouri aan op de Belgische Kampioenschappen in Gent. (mb)

 

Lees ook:

Atleten Shouri scoren op WK ju jitsu in Abu Dhabi

SINT-NIKLAAS. Dries Snellings en Jorgi Vermeiren van Ju Jitstuclub Shouri hebben hun rol als ambassadeur goed vervuld op het WK ju jitsu duo systems 2022 Abu Dhabi. Het duo vertrok op 1 november...

Shouri eindigt seizoen met gouden medaille

SINT-NIKLAAS. Ju-Jitsuclub Shouri nam met één koppel deel aan de EuropeanCup Duogames Medemblik, de laatste wedstrijd van het seizoen.  Lien Valepyn en Mathias De Deckker verdedigden de Wase eer in...