Sint-Niklase Lissa Van Brande wereldkampioene

SINT-NIKLAAS/LEIDEN(NL). Twee keer goud en een keer brons, dat is de buit van de Belgische delegatie sports aerobics & fitness op het FISAF International World Fitness & Hiphop Unite Championship dat in het Nederlandse Leiden werd gehouden van 17 tot 21 oktober. De Sint-Niklase Lissa Van Brande werd er wereldkampioene sports aerobics & fitness adults. 

Van 17 tot en met 21 oktober werd in het Nederlandse Leiden het FISAF International World Fitness & Hiphop Unite Championship gehouden. De Belgische delegatie deed het er heel goed. De Sint-Niklase atlete Lissa Van Brande trok als Belgisch Kampioene Aerobics vol vertrouwen naar Leiden. In de categorie solo dames senioren, wellicht toch de zwaarste categorie, zette ze een fantastische prestatie neer, aangemoedigd door haar coach Cindy De Boes, haar clubgenoten van Fysiofit Aerobic Team en een enthousiast publiek. En ze heeft het gehaald: Van Brande werd er wereldkampioene.

Verder was er ook nog goud voor het duo Jeremy Delmotte en Amandine Buelens. Ze verdedigden met succes het titel van 2016 in de categorie senior mixed pairs. Het duo van Rheaxion haalde opnieuw het goud binnen. Het fitnessteam van Rheaxion sleepte de bronzen medaille in de wacht. (mb, foto: de Belgische delegatie - Fisaf belgium)

 

Lees ook:

Buitenfitness in elke Beverse deelgemeente

BEVEREN. Gemeenteraadslid Jeroen Verhulst (CD&V) heeft een voorstel ingediend om in elke deelgemeente van Beveren een buitenfitness te voorzien. Dat moet de inwoners van Beveren inspireren om te...