Shouri VZW sluit competitieseizoen af op Euro Budo Festival

SINT-NIKLAAS. Sportclub Shouri VZW nam op zondag 28 mei deel aan de laatste wedstrijd van het seizoen, het Euro Budo Festival in Edegem. De duo koppels vochten in de verschillende categorieën en namen allemaal een medaille mee naar huis. 

In de categorie 'Beloften Mannen' gingen Dries Snellings en Jorgi Vermeiren met de zilveren medaille aan de haal. In dezelfde leeftijdscategorie, maar de mix, behaalden Jelle Rasschaert en Lien Valepyn ook de zilveren plak. Mathias De Deckker en Jonas Van Goethem deden dat in de categorie 'Kadetten Heren'. In dezelfde categorie behaalde het gelegenheidsduo Jelle Rasschaert en Toon Smet een bronzen medaille. 
In de reeks 'Miniemen Heren' behaalde de club de bronzen medaille met het duo Rens Van Puyvelde en Senne Van Broeck. 

"Onze ju jitsuka’s willen ook graag hoofdcoach Matthias Van Leuvenhaeghe en coach Monika Horvath in de bloemetjes zetten voor hun inzet tijdens het seizoen. Als club bedanken wij ook onze sponsors voor hun bijdrage aan dit seizoen.", laat Christel Huybrechts, secretaris van Shouri VZW weten. (mb)

 

Lees ook:

Shouri eindigt seizoen met gouden medaille

SINT-NIKLAAS. Ju-Jitsuclub Shouri nam met één koppel deel aan de EuropeanCup Duogames Medemblik, de laatste wedstrijd van het seizoen.  Lien Valepyn en Mathias De Deckker verdedigden de Wase eer in...