Bekermatch krachtbal Temse

TEMSE. Zowel de mannen als de vrouwen van KBK Temse werkten afgelopen weekend hun bekermatch af.  Bij de vrouwen eindigde de wedstrijd Atlas Varsenare - KBK Temse op 23-10.

De dames van KBK Temse gingen voor glorie maar keken na een 10-tal minuten, na foutenlast, al tegen een achterstand van 11-3 aan. Na 18 minuten werd Lente Rooman ingebracht, met haar 14 jaar de jongste speelster ooit in een damesfinale. Temse bleef proberen via aanvalsduo Diane Meersman en Marthe Moens maar de ervaring van de tegenstander won van de wil van Temse.

Bij de heren eindigde de wedstrijd MEZ Snellegem - KBK Temse op 15-25. In de competitie wonnen beide ploegen hun thuiswedstrijd in het onderlinge duel. Temse voerde vanaf het begin de druk op en gaf het straffe weerwerk van MEZ Snellegem geen kans. Het werd een wedstrijd van flitsende aanvallen en mooie verdedigende acties. Temse werd de verdiende winnaar en zorgde - mede door een sterke prestatie van Jan Volckerick (topscorer) en Meersman Ward (uitmuntend als sluitstuk) - voor een mooi afscheid voor toptalent Erwin De Block en speler/coach Bert Rooman. (mb)

TEMSE. Krachtbalklub Temse organiseert op zondag 28 mei voor de vijfde keer de bekerfinales 2017, het krachtbalhoogtepunt van het jaar. De finales maken deel uit van een heus sportweekend dat reeds...

BEVEREN. Op woensdagnamiddag 3 oktober 2012 namen 26 ploegen uit tien Beverse basisscholen deel aan het minikrachtbaltornooi dat de Beverse sportdienst organiseerde in samenwerking met de Beverse...