IPPON Sint Niklaas scoort 15 medailles op BK Ju-Jitsu

SINT-NIKLAAS. Ippon Sint-Niklaas heeft het seizoen met stijl afgesloten. De sportclub nam met 5 duo koppels en 1 fighter deel aan het Belgisch Kampioenschap Ju-Jitsu in Houthalen. De Wase atleten vochten elk spannende wedstrijden waarbij vooral nieuwkomer Dries zijn start niet miste in de duo systems. De Waaslanders namen maar liefst 15 medailles mee naar huis.

We zetten de Wase prestaties op een rij:
Belgisch Kampioen: Julie Delen in de fighting kadetten dames, Jorgi Vermeiren en Dries Snellings bij de duo kadetten heren, Maaike Van Eynde en Lien Valepyn bij de duo kadetten dames, Matthias Van Leuvenhaege en Evelien Loir bij de duo senioren mix.

Vice Belgische Kampioenen: Lien Valepyn en Dries Snellings in de duo kadetten mix, Jorgi Vermeiren en Maaike Van Eynde in de duo minimien mix, Matthias Van Leuvenhaege en Evelien Loir in de duo open mix.

De bronzen plak werd door Lien Valepyn en Maaike Van Eynde meegenomen in de duo miniemen dames.

De ouders van de atleten lieten in een gezamenlijke boodschap weten dat ze de competitietrainers van Ippon Sint-Niklaas bedanken: "Zonder hun onvoorwaardelijke inzet en steun kunnen deze prachtige resultaten niet neergezet worden. Bedankt Matthias Van Leuvenhaege, Evelien Loir en Monika Horvath. Wij zien in elk geval al uit naar het volgende seizoen." (mb)

 

 

Lees ook:

Shouri scoort zilver op de Dutch open en Europacup

SINT-NIKLAAS. De Sint-Niklase Ju-Jitsuclub Shouri nam op 24 maart deel aan de Dutch Open ju jitsu en de Europacup voor de U15 categorie in het Nederlandse Amersfoort. De Wase club was aanwezig met...