Kerststage basket met Insurex Sobabee Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT. Het sportleven in het kader van 'Sport voor Allen' scoort in de gemeente erg hoog. Na de succesvolle sportmomenten in de 'Naschoolse Sport' kunnen de jongeren die voor de Kerstvakantie met hun ouders nog niets hebben gepland, zich inschrijven voor een stage voor basket. Het is de basketbalclub Insurex Sobabee Zwijndrecht die tijdens de kerstvakantie van maandag 21 tot en met woensdag 23 december de mogelijkheid geeft om deel te nemen aan  een driedaagse basketbalstage, i.s.m. het gemeentebestuur.

Onder leiding van gediplomeerde trainers worden fundamentals zoals dribbling, passing, shooting en voetenwerk aangeleerd en verbeterd. Tijdens de middagpauzes krijgen de deelnemers een warme maaltijd en een drankje aangeboden.

Inschrijven kan door betaling op de sportdienst of aan de vrijetijdsbalie. Het aantal plaatsen is wel beperkt dus best niet te lang wachten. Het kan op de sportdienst Fortlaan 10, tel.: 03 250 49 74 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en aan de vrijetijdsbalie, Binnenplein 1, tel.: 03 250 49 65
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Er wordt getraind in de sporthal aan de Fortlaan 10, van 9 tot 16u en het is een stage voor prémicroben (geboren 2004-2002), benjamins (geboren 2000-1998) en pupillen (geboren 1998- 1996). De stage meemaken kost 75 euro, waarin dan is begrepen de verzekering, warme maaltijden en een drankje.(Rolf Duchamps)