30 jaar Budokwai Belsele

BELSELE. Wat dertig jaar geleden begon met een klein groepje enthousiastelingen is uitgegroeid tot een flinke club met 130 leden. Budokwai Belsele geeft in haar eigen dojo les in maar liefst vijf krijgskunsten: judo, ju-jitsu, aikido, karate en kendo. Budokwai viert haar dertigste verjaardag op zaterdag 23 mei en zondag 24 mei met een krijgskunst weekend.

Deze vrijdag, 8 mei, geeft judoka Ulla Werbrouck een judostage aan de leden van Budokwai. Op zaterdag 23 mei kan iedereen kennismaken met judo, ju-jitsu, karate, aikido en kendo op de budostage in sporthal De Klavers in de Sint-Andriesstraat te Belsele. Daags nadien, op zondag 24 mei, organiseert Budokwai van 9 tot 17 uur een Ju jitsu tornooi voor de jeugd in het spectaculaire fightingonderdeel. Dit tornooi gaat eveneens door in sporthal De Klavers, Sint-Andriesstraat 2 te Belsele. (mb)

 

Lees ook:

BELSELE. De Belseelse gevechtssportvereniging Budokwai vierde vorige week z’n dertigste verjaarddag met een open stage en een Ju-Jitsu tornooi voor de jeugd. Tijdens de open stage kwamen de...