Tweemaal goud voor Beverse Kegelclub in Tornooi in Antwerpen

BEVEREN. Het voorbije  weekend werd in de kegelkluis te Antwerpen de Finale gespeeld van het Tornooi 'Jos Croes'. Dit is een jaarlijks Tandem - tornooi ,dat al meer dan 70 jaar doorgaat in Antwerpen. Van de Beversekegelclub hadden zich 8 spelers tot in de finale gespeeld zodat ze weer opvallend in beeld kwamen.

In de reeks/C was het al direct prijs met Alan De Buyser gekoppeld aan Willy De Bel. Zij haalden 726 kegels om en meteen ging een gouden plak naar hen. Ook de jeugdige spelers Axel Havenaeghel gekoppeld aan Kevin De Buyser, haalden 608 kegels om en grepen zo de 4de plaats. Net geen podium,maar wel prachtig gespeeld.

In de reeks Heren/B speelde de Beverse weer naar de kop met Leonard Van Overmeire gekoppeld aan Kevin Van Put. Zij haalden 843 kegels om, goed voor goud. Bij de Heren/A kwam Jos De Groof gekoppeld aan Leonard Van Overmeire, voor een podiumplaats in aanmerking. Zij legden 903 kegels neer om zo brond te pakken.
In de reeks/Mix geraakten de Beverse deelnemers niet op het podium. Jos De Groof gekoppeld aan Iris Knors geraakte met 833 kegels niet verder dan een 4de plaats , Alan De Buyser met Lieve De Vleeschouwer met 787 kegels werden 5de en Leonard Van Overmeire met Tinne Leemans haalden met 719 kegels de 7de plaats.

Al bij al brachten de Beverse spelers toch 2 maal goud en 1 maal brons mee naar het Waasland. (Rolf Duchamps)