Stad organiseert VIP-arrangement voor Ronde van Vlaanderen

SINT-NIKLAAS.  Op 2 april trekt de Rond van Vlaanderen door het land. Tussen de start in Antwerpen en aankomst in Oudenaarde passeert de rond in onder andere Burcht, Sint-Niklaas en Hamme-Zogge. In Sint-Niklaas staat een lus rond Grote Markt op het programma. 

Wielerfans kunnen de doortocht van de Ronde van Vlaanderen vanop de eerste rij maken. De stad biedt immers een VIP-arrangement aan. 

programma

9.30 uur: ontvangst in het stadhuis, waar u een hapje en drankje wordt aangeboden, met live tv-uitzending (gratis parking onder de Grote Markt, let op: deze wordt afgesloten om 09.45 uur)
10.15 uur: doortocht van de reclamecaravaan, gevolgd door de renners (omstreeks 11.00 uur met voorbehouden ruimte voor de VIP’s)
12.00 uur: vertrek VIP-bussen richting Oudenaarde
13.00 uur: ontvangst in de VIP-loge ‘Flanders Classics Club’, waar u ontvangen wordt met   een aperitief, en waar u doorlopend geniet van een walking dinner, open bar en live tv-uitzending
13.45 uur: aankomst van de 14de Ronde van Vlaanderen ‘Elite Dames’
16.40 uur: aankomst van de 101ste Ronde van Vlaanderen ‘Elite Mannen’
Aansluitend: receptie met open bar en optreden
18.30 uur: sluiting VIP-loge
19.10 uur: vertrek VIP-bus richting Sint-Niklaas

Dit VIP-arrangement is verkrijgbaar aan 264,85 EUR p.p., incl. BTW. Geïnteresseerden kunnen tot zondag 26 maart 2017 mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ontvangen verdere praktische informatie. (mb, foto: stad sint-niklaas)

 

Lees ook: