Mountainbikeschool denkt aan winterseizoen

SINT-NIKLAAS. Nog een kleine week geduld en dan stelt de Waasland Mountainbikeschool haar winterprogramma voor in Fitness Siniscoop. Kris Hertsens zal er schetsen hoe een training van de school er uit ziet en hoe een fiets kan worden afgesteld. Inschrijven voor een reeks van 10 lessen kost 90 euro. De eerste les is op 16 oktober. 

De Waasland Mountainbikeschool, opgericht door Kris Hertsens, Kris Henderieckx en wijlen Patrick Meerschaert, is aan z'n derde jaargang toe. Het winterprogramma omvat een tiental lessen en is ideaal voor jongeren vanaf 7 jaar om de eerste stappen te zetten in de sport. Tijdens de lessenreeks krijgen ze de kneepjes van het vak aangeleerd en bereiden ze zich voor op  het afsluitweekend in de Ardennen.

De voorstelling van het winterprogramma begint op vrijdag 30 september om 19 uur in Fitness Siniscoop aan het Stationsplein te Sint-Niklaas. (mb)

info: waaslandmtbschool.be

 

Lees ook:

De Moese hoopt op topeditie mountainbiketocht

MOERZEKE. WTC De Moese uit Moerzeke organiseert morgen, zondag 3 november, de elfde editie van haar mountainbiketocht Moese VTT. Deelnemers hebben keuze uit bepijlde routes van 18, 30 of 48...