Ronald De Somviele blijft bij FC Daknam

LOKEREN. FC Daknam maakt een moeilijk seizoen mee. De club promoveerde vorig naar derde provinciale en staat, met nog 9 wedstrijden te spelen, op de 13de plaats. Daarmee is het behoud nog niet verzekerd maar blijven onze kansen gaaf om in derde te blijven. Ondanks het resultaat ervaart de club het seizoen als positief en behoudt vertrouwen in Ronald De Somviele als T1, "wat er ook gebeurt". 

"De samenwerking met Ronald De Somviele wordt door heel de club als positief ervaren. Ondanks de onzekere situatie in de rangschikking blijft de sfeer in de groep heel goed. Ook werden we nooit weggespeeld, ook al hebben we dit seizoen af te rekenen met een zware blessurelast.", klinkt het. De club blijft positief: "Mede door de blessures krijgt onze eigen jeugd kansen in de eerste ploeg." Ook de goede samenwerking met het bestuur en de promotie zijn voor de club voldoende redenen om de samenwerking met De Somviele te verlengen. Naast de trainer hebben een aantal sleutelspelers al bijgetekend voor volgend seizoen. (mb)

 

 

Lees ook:

LOKEREN. FC Daknam organiseert zondag 17 december een dribbelfestival. Daarmee wil het jonge voetballer, jonger dan 6 jaar (U6), laten kennis maken met de sport. Plezier staat dan ook voorop.