Verbroedering houdt Wintam op twee punten

ZWIJNDRECHT. Verbroedering Heft de topper op hetterrein van KFC Volharding Wintam met 0-0 kunnen afsluiten en dat na een zinderende wedstrijd. Er was heel veel volk op de Eikerheide in Wintam. De supporters van Verbroedering hadden de verplaatsing zelfs gemaakt met een dubbeldekbus.

De eerste kans was voor Wintam maar Van Hoorenbeeck besloot net naast. De Smet zat goed in de greep van Margino De Kerf. De eerste helft was er heel wat middenveldspel en beide ploegen gaven geen krimp. De organisatie primeerde op het spektakel. De kansen bleven uit. Buiten enkele afstandschoten en enkele kleine kansjes langs beide kanten, bleef verder doelgevaar uit.

Wintam kwam iets agressiever uit de kleedkamers en kreeg in de 60 ste minuut een mooie kans op de score te openen. Bevers kopte de hoekschop net naast. Twee minuten later werd Sven Martens gehaakt in de grote backlijn.  Een overduidelijke strafschopfout waarbij de lijnrechter zijn vlag de hoogte instak, maar de scheidsrechter weigerde de penalty te fluiten. De wedstrijd ging naar zijn einde en in de laatste minuut schoot bezoeker Tim Janssens de bal nog net naast.  Einduitslag 0-0 waarmee iedereen tevreden was. Leider Verbroedering houdt zo Wintam op 2 punten afstand.(r.d.)