Beker van België driebanden match

REGIO. In de 2de Ronde van de Beker van België driebanden match speelden in het district Waasland volgend spelers:
Ronny Brijssinck (K.SNBA) - Luc D’Hondt (Quality) 0-2, Christophe Van Vosselen (K. Gildevrienden Beveren) - Dirk Peeters (BC Bokkenhof St.-Niklaas) 2-0, Ivan De Ruyte (K.SNBA) - Rony Van Overschelde (K.SNBA) 2-0 en Dany De Saeger (Quality Zele) - Michel Keymolen (K.SNBA) 2-0.

In de 3de ronde wordt weer gespeeld naar twee gewonnen sets van 15 punten.
Op zondag 21 november om 14 uur:
in de Kon Sint-Niklase Biljart Academie: Ferdinand Van Barel (K.SNBA) tegen Gunther Feys (Quality) en Ivan De Ruyte (K.SNBA) tegen Philip Coenen (Quality)
in de Kon Gildevrienden Beveren: Christophe Van Vosselen (KGV) tegen Werner Backman (BC Bokkenhof St Niklaas)

Op maandag 29 november om 19.30 uur in BC Quality Zele: Dany De Saeger (Quality) tegen Tom De Ruyte (K.SNBA)  en Tom Raemdonck (Quality) tegen Dirk Vlerick (Quality).

Op dinsdag 7 december om 19.30 uur in BC Quality Zele: Luc D’Hondt tegen Jeffrey De Witte (BC Sleepbootje Kieldrecht) en in de Kon.St-Niklase Biljart Academie : Gustaaf Garitte (K.SNBA) tegen Mathieu Vlerick (Quality) en Benny Van Goethem (K.SNBA) tegen Honoré Raemdonck (Quality)

Woensdag 8 december om 19.30 uur is er dan nog in de Kon. St-Niklase de partij van Yves Schiettecatte (K.SNBA) tegen Sylvain De Cleen (K.SNBA).
Pierre Cornelissen is rechtstreeks geplaatst voor de gewestelijke voorronde door het overlijden van J. Vandermeersch.
De 9 winnaars plaatsen zich samen met Pierre Cornelissen, voor de gewestelijke voorronde die plaatsvindt op 22 en 23 januari 2011.(Rolf Duchamps)

 

 

Lees ook:

TEMSE. Afgelopen zaterdag, 13 mei 2023, eindigde in biljarttempel The Pocket het speelseizoen 2022-23 van het Biljartverbond van Temse met de eindstrijd in het driebanden. 

REGIO.  Ilja Maes van BC Bokkenhof heeft het kunnen klaren om in eigen lokaal de districtfinale driebanden klein biljart te winnen. Hij won zijn drie wedstrijden naar 22 punten en bekwam zo 6p, 66...