Pakistaanse nationale ploeg traint hockeyclub Rapid Temse

TEMSE. Hoog bezoek bij Rapid Hockeyclub Temse. De Pakistaanse nationale ploeg is te gast en dat is een hele eer. Pakistan is historisch gezien wereldtop in hockey met 8 podiumplaatsen op de Olympische Spelen en 6 wereldtitels. 

Daardoor stond de hockeyclub uit Temse in het middelpunt van de belangstelling in prime-time op de Pakistaanse nationale televisie. De Pakistaanse ploeg traint nog de hele week op de velden van Rapid Hockeyclub. Bovendien trainen ze leden van de Wase club. Begeleid door een vrijwillige vertaalouder krijgen ploegjes van 8 spelers elk oefeningen van 2-3 internationale topspelers. 

De Pakistaanse nationale ploeg is in België ter voorbereiding van de Olympische spelen van Parijs. Vrijdag speelden ze een oefenwedstrijd tegen de Belgische nationale ploeg Red Lions. 

Starten met hockey?

Wie interesse heeft om zelf te beginnen met hockey kan op donderdagavond mee ‘trimmen’. Jongeren kunnen deelnemen aan de jeugdkampen of een training bijwonen. Meer informatie is te vinden op hockeytemse.be. (mb)

 

Lees ook:

TEMSE. Hockeyclub Rapid Temse trekt volop de kaart van groei. Tegen 2025 wil de club groeien van zo’n 500 naar 800 leden. Om dat doel te bereiken wil de club volop inzetten om jongere generaties aan...