Wase ijsberenduik

SINT-NIKLAAS. Wase Waterpolo organiseert op zondag 12 januari samen met de stad Sint-Niklaas en de provincie Oost-Vlaanderen de 11de editie van de Wase ijsberenduik. Het is stilaan een traditie om op de tweede zondag van januari in groep in het ijskoude water van de grote zwemvijver van recreatieparkt De Ster te duiken.

Er is een collectieve opwarming voorzien via de beach-aerobic-sessie op het strand voor de vijver. Om 14.30 uur wordt dan het startschot gegeven voor de eerste duik voor kinderen tussen 7 en 14 jaar. Een half uurtje later mogen de volwassenen het water in. Voor wie zich uitdost in een vrolijke of originele zwemoutfit, heeft de organisatie leuke prijzen voorzien.

Deelnemen is gratis voor kinderen tot 14 jaar en kost 4 euro voor volwassenen. Op voorhand inschrijven is verplicht en kan via de website waseijsberenduik.be. Op de dag zelf inschrijven kan ook. Dan kost deelnemen 4 euro voor kinderen en 6 euro voor volwassenen. (mb)

 

Lees ook:

Oost-Vlaamse provinciale domeinen blijven open

PROVINCIE. Tijdens de lockdown blijven de Oost-Vlaamse provinciale recreatiedomeinen open. In alle domeinen blijven de speeltuinen en wandel- en fietspaden toegankelijk. In Provinciaal Domein De...