Sportkampen voor jongeren in zomervakantie

ZWIJNDRECHT. In de sportregio Rivierenland staan in juli en augustus verschillende watersportkampen voor jongeren tussen 10 en 18 jaar op het programma. De watersportkampen voor 10 tot 14-jarigen vinden plaats in het Blosowatersportcentrum Hazewinkel in Willebroek. Daar kunnen jongeren leren windsurfen, zeilen, roeien of kajakken. De 14 tot 18-jarigen kunnen windsurfkampen volgen in het provinciaal sport- en recreatiecentrum De Nekker in Mechelen. 

Van 1 tot en met 5 augustus organiseert de sportdienst van Zwijndrecht een recreatietriatlonkamp voor 11 tot 15-jarigen in Boom en Rumst. Daar leert het jonge volkje lopen, fietsen en zwemmen. De sportdienst zorgt voor vervoer naar de sportplaatsen. Deelnemen kost 55 euro, het vervoer 12,50 euro. Deelnemers brengen zelf een fiets, zwemgerief, sportieve kledij, binnen- en buitensportschoenen, lunchpakket en drank mee. Er kunnen maximaal 24 kinderen inschrijven voor dit kamp.

Inschrijven voor deze kampen kan via de vrijetijdsbalie van Zwijndrecht, bereikbaar via 03 250 49 65 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (mb)

 

Lees ook:

WAASMUNSTER. Vanaf deze zomer starten in Waasmunster initiaties eFoil. Dat is surfen op het water zonder golven of wind maar met een elektrische motor. Het is de nieuwste trend in de watersport.

OOST-VLAANDEREN. Decathlon, Wind & Watersport Vlaanderen en Tribord Kids on Tour laten kinderen tussen 8 en 12 jaar gratis deelnemen aan een initiatie van een halve dag in de provincies...

ZWIJNDRECHT. In juli en augustus staan er weer verschillende watersportkampen van sportregio Rivierenland op de kalender. Voor deze kampen kunnen Zwijndrechtenaren zich inschrijven bij de sportdienst.

De plaats op de Schelde waar de 'Rupelmondse Watersportvereniging voor het Scheldewezen vzw' al vele jaren thuis is (clubhuis links op het water).RUPELMONDE. De Rupelmondse Watersportvereniging voor...