Flanders Dressage Event: mix van topsport en animatie

MEERDONK. Vandaag start in stal Hulsterlo in Meerdonk het Flanders Dressage Event, een evenement dat paardensport en animatie combineert. Op het evenement treden Belgische topsporters aan op het Belgisch Kampioenschap Dressuur tijdens het Flanders Dressage Event. Stal Hulsterlo verwacht Jeroen Devroe, Stefan Van Ingelgem en Philippe Jorissen, drie topstporters die de Belgische driekleur einde september zullen verdedigen op de World Equestrian Games in Kentucky (USA).

Ook het Belgisch Kampioenschap Para-Equestrian Dressuur  en de Belgische Kampioenschappen voor Pony's, Juniors en Young Riders krijgen een plaats in het programma van het Flanders Dressage Event.

Zaterdagavond toont het spektakel ‘Stars & Horses’ verschillende facetten van de paardensport in een mix van spektakel en ludieke paardensportnummers. De twee uur durende show eindigt met het finalenummer ‘Stars on horses’, een dressuurnummer waarbij enkele bekende mensen samen met trekpaarden een groepsdressuur zullen brengen. Hiervoor kon Stal Hulsterlo Carry Goossens , Danni Heylen, Loes Van Den Heuvel, Margriet Hermans, Bobby Setter en Jacob Beks strikken. Acteur Carry Goossens praat de hele avond aan elkaar. ‘Stars & Horses’ begint om 18u30. Leuk voor paardenliefhebbers: de toegang tot dit spektakel én de finales op zondag is gratis.

Stal Hulsterlo is gelegen in de Kouterstraat te Meerdonk. (mb)

info: flanders-dressage-event.be

 

Lees ook:

MEERDONK. Het Belgisch Kampioenschap Dressuur is toegewezen aan Stal Hulsterlo te Meerdonk. Het vierdaagse kampioenschap zal plaatsvinden van 19 tot en met 22 augustus 2010 in het moderne hippisch...