Voor 17de keer 'Joggen voor beginners'

BEVEREN. Atletiek Volharding gaat weer kleur geven aan 'Start to Run' en beginners op weg zetten van het joggen. Reeds voor de 17de keer neemt deze ambitieuze club het initiatief. En telkens met succes want tot hiertoe tellen ze reeds 1600 deelnemers over al die jaren. De doelstelling blijft nog steeds dezelfde: 'loop na 10 weken zonder problemen 5 km'.


Vrijdag 26 maart om 19 uur worden kandidaten verwacht aan het Gemeentelijk atletiekterrein in de Klapperstraat om te komen luisteren naar zeer nuttige info over schoeisel, kledij, stretchen en het schema. Er kan dan uiteraard ook reeds worden ingeschreven.

De eerste loopmeters worden gelegd op maandag 29 maart om 19u30 op de piste. En dan begint het: elke maandag, woensdag en vrijdag om 19u30 wordt er gelopen door iedereen die zijn of haar conditie wil verbeteren.
De prijs staat op 25 euro voor de 10 weken en de verzekering is daar inbegrepen. Deze 'Joggen voor Beginners' heeft de medewerking van de Vlaamse Atletiek Lig, de Beverse Sportdienst, CM-fit en het Runners Service Lab.

Voor info kan men terecht bij Ronny Leys op 03.755.15.73 of bij Marcel Van Goethem 03.775.57.61 (Rolf Duchamps)

 

 

Lees ook:

REGIO. De KWB heeft voor de komende maanden weer het 'Waas Joggingscriterium' geprogrammeerd. Reeds voor de 20ste keer zit het in 2010 in de organisatie. Het motto blijft al enkele jaren...