Medewerkers gezocht voor de DVV Antwerpen 10 miles & Marathon in april

Image
Lopen door de straten van Antwerpen.
REGIO. De organisatoren van de DVV Antwerp 10 Miles & Marathon die gelopen worden op zondag 25 april zijn op zoek naar roepen medewerkers die willen helpen en zo uiteraard het evenement ook van op de eerste rij kunnen meemaken. Alle jeugdbewegingen en sportverenigingen die met minstens 5 personen kunnen meewerken, zijn welkom. De taken zijn erg divers: bevoorradings-, spons- en aflossingsposten, bewaarplaats sporttassen e.d. En ze moeten het niet gratis doen zodat de clubkas er beter van wordt. Wie interesse heeft kan mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De DVV Antwerp 10 Miles & Marathon is een organisatie van omvang die voor de 25ste keer wordt aangeboden aan de sportievelingen. Wie wil mee lopen moet nu toch dringend aan de voorbereiding beginnen.  Beginnende lopers die nu starten met trainen, kunnen toewerken naar de vijf kilometer van de DVV Antwerp Short Run of de ASICS Ladies Run. Sportievere Antwerpenaars kunnen trainen voor de 16 kilometer van de 10 Miles. In beide gevallen is een trainingsprogramma aan te raden.
De 10 Miles viert dit jaar dus zijn 25ste verjaardag. De organisatoren gaan daarom op zoek naar leuke beelden uit de beginjaren van 1985 tot 1995. Wie zulke foto’s heeft mag ze mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Een selectie van deze foto's komen in een fotospecial op deze website.

In 2010 wordt Spa Reine de officiële water partner van de DVV Antwerp 10 Miles & Marathon. Op het parcours worden er flesjes van 33 cl verdeeld en dat is voor lopers zeker een deugddoend formaat. De 10 Miles telt 2 bevoorradingen onderweg, marathonlopers hebben de mogelijkheid om iedere 2,5 km een flesje water te nemen.
De Volksverzekering DVV ging tot en met 2012 de verbinding aan als partner van de DVV Antwerp 10 Liles & Marathon. DVV ging ook een partnership aan met de ‘Carrefour Running Tour’.(Rolf Duchamps)

 

 

Lees ook:

WAASMUNSTER. Op zaterdag 24 juni vindt de 10 Miles van Waasmunster plaats, een natuurloop met een mooi, verrassend parcours. Iedereen die 13 jaar of ouder is, mag zich inschrijven. Wie jonger is,...

WAASMUNSTER. De voorbereidingen voor de 10 miles van Waasmunster zijn gestart. Ze zullen gelopen worden op zaterdag 26 juni. Op dinsdag 1 juni wordt het evenement op Kasteel Blauwendael voorgesteld...

Zo starten ze de 10 miles in Waasmunster.WAASMUNSTER. Zaterdag 26 juni wordt in Waasmunster de 10 miles georganiseerd. Dat is een ware natuurloop, dwars door het natuurschoon van Waasmunster en...