Dieneke in weekfinale 'Zo is er maar een - de cup' op Ketnet

Image
Dieneke Van Gerrewey
LOKEREN. De 15-jarige Dieneke Van Gerrewey uit Lokeren doet mee aan de zangwedstrijd 'Zo is er maar één - de cup' op Ketnet. De jonge zangeres heeft zich al goed geamuseerd tijdens de opnames: " De eerste opname voor dinsdag en vrijdag waren ongelooflijk leuk. In het begin had ik wel wat zenuwen maar toen ik op het podium stond waren die helemaal verdwenen. Dinsdag moest ik tegen Coen en die is 1 meter 86, amaai! Hij kan heel goed zingen."  

Op dinsdag 4 maart zat Dieneke voor het eerst in de uitzending. Omdat ze die uitzending heeft gewonnen zit ze vanavond in de weekfinale. Net zoals iedereen is ook Dieneke zelf heel nieuwsgierig naar de afloop: "Nu kom ik vanavond weer op televisie en ik ben zeer benieuwd hoe het zal zijn.". Wie de weekfinale wint, heeft met een ticket voor de grote finale. De eindwinnaar van 'Zo is er maar één - de cup' wint een trofee én een gastoptreden in de finale van 'Zo is er maar één' op het eerste televisienet van de openbare omroep. Wie Dieneke aan het werk wil zien en horen, stemt vanavond om 18u30 af op Ketnet. (mb)

 

Lees ook:

Dieneke Van GerreweyLOKEREN. De 15-jarige Dieneke Van Gerrewey doet binnenkort mee aan de zangwedstrijd 'Zo is er maar één - de cup' op Ketnet. Daarin nemen elke...