Mama zoekt een lief (9)

De zoektocht van de mama's in het VT4-programma 'Mama zoekt een lief' is bijna afgelopen. Deze werd aflevering 9 uitgezonden. Best een spannende aflevering voor Geert Vandrom. Zou hij deze aflevering overleven? Vandaag leest u hoe hij dit heeft ervaren.

 

Het weekend van de laatste kans.  Zondag zou de beslissing vallen, zou het Jurgen worden, of zou ik gekozen worden? Met niet weinig spanning vertrok ik zaterdagavond voor de laatste keer naar het Astrid Plazza hotel.  Daar aangekomen moesten we zoals gewoonlijk opnieuw een hele tijd wachten vooraleer er een oproep tot actie kwam.  Men kwam ons vertellen dat we onze zwembroek en sportkledij moesten aandoen en we werden verwacht in de welness.

 

Klaar voor de actie vertrokken we dan naar de welness waar de 4 dames ons reeds opwachtten in het bubbelbad.  Ze waren gewapend met een glaasje champagne.  Onze sportkledij was snel uit en Jurgen en ik mochten de dames vergezellen terwijl Linda er even uit moest.  De overige dames hadden een aantal vragen gekregen die ze ons mochten afvuren.  Eerst aan ons beiden, dan aan elk apart.  Ze gaven nog de raad mee dat we meer tot actie zouden moeten overgaan.


Blijkbaar zaten de dames dus ook in spanning omdat het einde naderde en er nog niet echt iets gebeurd was.
Ik moet zeggen, er zaten alweer een paar rake vragen tussen.

 

Na de vragenronde mochten we naar de fitnessruimte en was het de beurt aan de mannen van Vera.  In de fitnessruimte werd er tussen de mannen nog duchtig gepraat over wat er nog komen zou, wie er zou winnen, hoe we het zouden aanpakken, ...

 

Uiteindelijk was het middernacht gepasseerd toen we terug naar onze kamer mochten.  De reporter die met ons meekwam vertelde toen dat we nog één laatste kans zouden krijgen, maar we moesten zelf bepalen hoe we het zouden aanpakken. Daarna volgde er een discussie tussen mezelf en Jurgen, want ik wou er opuit trekken en Jurgen wou het rustig aan doen.


Na een half uur waren we nog niet tot een akkoord gekomen en besloten het dan maar aan Linda te gaan vragen.  Ik was er gerust in dat zij ook wou gaan stappen... En ik kreeg gelijk. Dus vertrokken we te voet de nacht in.  Plots kwamen we voorbij een stripclub en werd er besloten om binnen te gaan. Tijdens de aflevering vertelde men dat het mijn idee was, maar ik kan je verzekeren dat dit niet het geval was.  Tot zover reality dus. Ik wou toen wat leven in de brouwerij brengen en bestelde een lapdance voor Linda die het na 5 minuten voor bekeken hield en mij liet overnemen.  Na een half uurtje wou Linda doorgaan en ging naar buiten, maar Jurgen wou blijven.  Ik zat tussen 2 vuren.


Toen Linda na 5 minuten nog niet terugkwam, besloot ik toch maar eens te gaan kijken en kon haar uiteindelijk toch overtuigen om terug mee naar binnen te komen. Oef!

 

Van daar uit vertrokken we naar Stereo Sushi.  Daar toegekomen nam Jurgen het heft in handen en stond ik er maar wat bij.  Maar geen probleem, mijn tijd kwam wel.  Mijn tactiek was immers een uitputtingsslag.  Als horeca uitbater ben ik gewoon om tot in de vroege uurtjes op te blijven, maar Jurgen als slager gaat meestal vroeg slapen.  En Linda werkt ook bij in de horeca.  Dus mijn plan was wachten tot Jurgen moe zou worden en dan, terwijl ik alleen was met Linda, mijn poging wagen.


Mijn plan lukte wonderwel: Jurgen werd moe en ging vol zelfvertrouwen naar het hotel.  Dat zelfvertrouwen bleek onterecht, want na een tijdje dansen kwamen Linda en ik steeds dichter en dichter bij elkaar met 2 tongzoenen tot gevolg.

 

Toen we gingen slapen was het alweer licht en stond Wim buiten met enkele rozen te wachten op Ludovine.  Tevergeefs zou later blijken.  Mijn smoesje om bij Linda te kunnen slapen, namelijk dat ik geen sleutel meer had om op mijn kamer te geraken, werkte jammer genoeg niet, want Jurgen had de deur voor me op een kier gelaten ;-)

Zondag kregen we een hartig ontbijt en dan weer wachten. Uren wachten en dan was het zover.  Linda kwam binnen op onze kamer met haar laatste afscheidbrief.  Groot was mijn vreugde toen Linda de afscheidsbrief aan Jurgen gaf.


Daarna mocht ik samen met haar en Magalie nog een laatste interview geven.

 

Raar, het programma zat er op.  Nu was de tijd gekomen om terug in het echte leven te stappen en daar te gaan ontdekken of we het in het echte leven ook met elkaar zouden kunnen vinden.  Het resultaat daarvan zie je in aflevering 10... Een maand later.

 

Geert