Mama zoekt een lief (3)

In het VT4-programma 'Mama zoekt een lief' gaan jonge, single moeders op zoek naar een lief en een papa voor hun kind. Een van de mannelijke kandidaten is Geert Van Drom uit Sint-Niklaas. De Waaskrant volgt de avonturen van Geert op de voet. Deze week lees je het relaas van Geert tijdens de derde week van 'Mama zoekt een lief'.

 

In de aflevering van gisteren gingen de dames op huisbezoek bij drie van hun vijf uitverkorenen. Linda had ervoor gekozen om John, Alex en Jurgen aangenaam te verrassen. Voor mij was het deze keer bijgevolg een rustige week en veel kan ik jullie dus ook niet vertellen over persoonlijke avonturen, maar uiteindelijk bleek dat in mijn voordeel uit te draaien. John was er immers in geslaagd om zijn kansen te minimaliseren tot onder het vriespunt toen hij Linda en haar dochter Magalie letterlijk en figuurlijk in de kou liet staan.

 

Tijdens die eliminatieronde kwamen we met vijf mannen toe in het hotel, in een schitterende kamer, met slechts 4 bedden. We vermoedden dus dat er iemand moest verdwijnen en een tijdje later kwam Linda dan ook langs met haar afscheidsbrief voor John.Daarna werden we geïnterviewd over onze visie op "versieren".


Terwijl alle andere dames en mannen gingen slapen wou Linda nog even op stap. En zeg nu zelf, wat kan je beter doen op een vrijdagavond? Dus busje in, en hop, naar de Fever in de Red&blue. Toen we daar aankwamen, moesten we toch nog even aclimatiseren.  Maar al gauw barstte het feest los onder impuls van Linda en hebben we geen moment meer stilgestaan. Het was een schitterend feestje en voldaan gingen we ons bedje in, een korte nacht tegemoet.


Ik had alweer een nieuw kantje van Linda ontdekt, ze is een echt fuifbeest die werkelijk iedereen loskrijgt. Een heel leuke kant voor mij want ik durf ook regelmatig een stapje in het nachtleven te zetten.

 

Geert