Helihaven Knokke-Heist opent deuren voor publiek

KNOKKE-HEIST. Heb je altijd eens achter de schermen van een helikopterhaven willen kijken, dan is er goed nieuws. De Helihaven van Knokke-Heist zet zondag, 22 september, haar deuren open voor het grote publiek. 

Op zondag 22 september 2024 is het publiek van 10 tot 18 uur welkom op het Helihaven van Knokke-Heist, ook gekend als Knokke Heliport.  Bezoekers zullen er live verschillende helikopters zien opstijgen en landen, waaronder een oude militaire Huey helikopter (bekend uit de Vietnam-oorlog), medische MUG ambulance helikopter en militaire toestellen. Voor de durvers is er de mogelijkheid tot een luchtdoop (die kost je wel 49 euro) en wie helikopterpiloot wil worden, vindt er een infostand met informatie. 

De Helihaven Knokke-Heist is gelegen aan de Herenweg 1Y in Knokke-Heist. De toegang is gratis.  (mb, foto's: © Knokke Heliport)

 

Lees ook:

HAVEN. Bij containerterminal DP World Antwerp kijken ze niet op een container meer of minder maar een dikke week geleden kwam er toch wel een heel speciale lading toe. Op een containerschip van CMA...