Sympathieke wielerclubs gezocht

REGIO. Voor een nieuw televisieprogramma is productiehuis Endemol (Mechelen) nog op zoek naar een paar sympathieke wielerclubs. Die zullen gedurende een aantal maanden onder begeleiding van een paar bekende wielergoden getraind, gecoacht en opgevolgd worden. Aan het einde van de rit wacht hen een ultieme uitdaging. Tussendoor en aan de eindstreep vallen er mooie prijzen of beloningen in de wacht te slepen.

Elke sympathieke wielerclub kan zich inschrijven. Wielerclubs waar zowel 50-plussers als twintigers zij aan zij rijden en waar bij voorkeur ook nu en dan een paar vrouwen hun mannetje weten te staan, hebben natuurlijk een streepje voor. Kortom, Endemol is bij voorkeur op zoek naar een klein bont peloton.
 
Clubs die zich kandidaat willen stellen sturen een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarin kort de harde kern van de club wordt voorgesteld én wordt verteld waarom jullie de sympathieke ploeg zijn die we gedurende enkele maanden moeten volgen. Voeg liefst ook een foto toe. Laat ook wat contactgegevens achter (contactpersoon, telefoonnummer, site,...).(Rolf Duchamps)