High School Musical mini-musical

Image
De Vlaamse Troy, Gabriella, Chad, Sharpay en 'de anderen' staan op 1 mei op het podium van het Cultureel Centrum van Wilrijk. (foto: Disney)
WILRIJK. De onder jongeren immense populaire film High School Musical 3 komt op DVD en Blu-Ray uit. Om die release extra in de verf te zetten, kruipen 60 jongens en meisjes uit heel Vlaanderen op 1 mei in de huid van personages Troy, Gabriella en de andere Wildcats.

Na het bioscoopsucces van High School Musical - Senor Year organiseerde Disney een zoektocht naar Vlaams danstalent. Jongeren tussen 12 en 16 jaar konden via een wedstrijd in Joepie, Gazet Van Antwerpen en het Nieuwsblad meedingen naar een plaats in de show.

De rollen zijn verdeeld en van de paasvakantie wordt gebruik gemaakt om hard te repeteren om de show klaar te hebben tegen 1 mei. Dan is de High School Musical mini-musical vanaf 16 uur te zien in CC De Kern, Kern 18 te Wilrijk. Tickets kosten 4 euro en kunnen gereserveerd worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (mb)