Berichten uit de politiezone Beveren (15-09-2008)

BEVEREN. Gisteren, maandag 15 september, hield de politie tussen 7u20 en 8u20 snelheidscontroles aan de Mosselbank in Vrasenene. Er werden 129 voertuigen gecontroleerd. Niemand reed te snel.

 

In de nacht van zaterdag 13 op zondag 14 september werd in de Pastoor Steenssensstraat te Beveren in een woning ingebroken en gingen de dieven aan de haal met een laptop en juwelen. In de woning daarnaast geraakten ze niet binnen.

 

Zaterdagavond 13 september omstreeks 20.00 uur verloor René V uit Melsele de controle over z'n stuur in de Hertog Prosperstraat in Doel. De wagen kwam in de gracht terecht. René V. overleed ter plaatse, zijn passagier Patrick V. uit Kapellen, werd zwaar gewond overgebracht naar het Sint-Vincentiusziekenhuis te Antwerpen.

 

Zondagochtend 14 september omstreeks 04.25 uur verloor Toon V.D.P. de controle over z'n stuur in de Beekmolenstraat te Melsele. Hij kwam in de gracht terecht. Zijn passagier, Kirsten V.P. uit Melsele, werd licht gewond overgebracht naar AZ Nikolaas te Sint-Niklaas.

 

Zondag 14 september omstreeks 11.50 uur kwam bromfietsster Beatrice N. uit Melsele op de Grote Baan in aanrijding met een personenauto waarvan de bestuurder zijn weg gewoon verder zette. Beatrice N. werd licht gewond. (mb)