Discotrucks gezocht

Image
de affiche voor de Miles Of Love 2008
KRUIBEKE. Eind augustus rijdt de Miles of Love door Kruibeke. Dat betekent heel wat trucks met bonkende beats, mooie meiden en veel ambiance. Het openlucht zomerevenement van Kruibeke is reeds aan z’n 7de editie toe. Vorig jaar reden er 7 discotrucks en 1 taptruck mee. De organisatie recruteert volop verenigingen of horecazaken die willen meewerken op zaterdag 30 augustus.

 

De Miles of Love is het kleine broertje van de bekende loveparade in Duitsland. Dat betekent dat Wase jongeren in oogstrelende outfits met leuke moves de beats eer aandoen. Maar de Miles of Love is ook verantwoord feesten. Vorig jaar deden 6 verenigingen mee met 7 discotrucks en 1 taptruck. Maar liefst 800 fuifgangers feestten mee op de afterparty.

 

Image
een discotruck tijdens de parade van vorig jaar
De liefhebbers krijgen dit jaar de bekende formule: in de vooravond een discotruckparade door Kruibeke, gevolgd door een afterparty met topdj’s op het festivalterrein aan het Veer Kruibeke-Hoboken in de Scheldelei. Nieuw is het voorverkoopsysteem waarbij deelnemers met een truck inkomtickets tegen een voordeligere prijs verkopen. Dat is onder andere het geval bij Jeugdhuis Ter Walle, ASB Sales te Kruibeke, Gildenhuis Rupelmonde en eethuis Passe Vite in Steendorp. Tickets kosten er 6 euro in plaats van 8 euro bij de andere voorverkoopadressen. De volledige lijst met voorverkoopadressen is terug te vinden op de website milesoflove.be.

 

Image
ambiance op een discotruck tijdens de Miles Of Love 2007 (foto: Milesoflove)

 

De organisatie is nog op zoek naar verenigingen en horecazaken die willen meerijden in de parade met een discotruck, ingericht naar eigen smaak. Ook de muziek is zelf te kiezen. Wie wenst mee te rijden, stuurt een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .