Berichten uit de politiezone Sint-Gillis-Waas - Stekene (22-07-2008)

SINT-GILLIS-WAAS. Onbekenden pleegden vrijdagavond vandalisme aan het scoutslokaal in de Klingegrensstraat.

 

Nog vrijdagavond hebben onbekenden een grafzerk in Sint-Pauwels beschadigd.

 

Zaterdagmiddag beschadigden onbekenden een aantal verkeersborden in Heuldonk.

 

Onbekenden hebben in de nacht van 19 op 20 juli ingebroken in een kantine in de Margrietstraat te Meerdonk. De lokale politie onderzoekt de zaak.

 

In de Ettingestraat verloor zondagmiddag een voertuig benzine. De brandweer kwam ter plaatse voor het opkuisen van de rijbaan.

 

STEKENE. In de Dorpsstraat wilde de politie vrijdagavond een voertuig controleren maar de bestuurder reed gewoon door. De politie kon het voertuig ter hoogte van het Korenbloemplein doen stoppen. De bestuurder geen rijbewijs voorleggen. Bij een alcoholcontrole blies de bestuurder positief.

 

In de nacht van 18 op 19 juli merkte de politie in de Klinkaardstraat een dronken, lichtgewonde persoon op. Een aantal straten verderop had de politie een beschadigde bromfiets gevonden. De bromfiets bleek van de gewonde persoon te zijn maar bleek niet verzekerd te zijn. De politie nam de bromfiets in beslag.

 

Zaterdagochtend miste een bestuurder in de Nieuwstraat een bocht en belandde in een gracht. Er was enkel blikschade.

 

Zaterdagavond betrapte de politie in de Heistraat een bestuurder op het rijden onder invloed van alcohol. De bestuurder blies positief bij een alcholcontrole. Op last van het parket werd zijn rijbewijs ingetrokken voor vijftien dagen. De persoon werd administratief aangehouden.

 

Zondagochtend hebben onbekenden in het Riet twee banden van een voertuig platgestoken.
(mb)