Nieuwe cursussen in Sint-Gillis-Waas

SINT-GILLIS-WAAS. De computercursussen voor senioren in Sint-Gillis-Waas zijn een succes. Wie nog geen cursus heeft kunnen volgen, kan inschrijven voor de nieuwe reeks cursussen die in september start. Het aanbod cursussen is zelfs uitgebreid.

 

Er zijn de vertrouwde cursussen 'initiatie computergebruik' en 'tekstverwerking'. Vanaf 1 september wordt maandagvoormiddag het tijdstip van afspraak voor de cursus 'initiatie computergebruik'. Bij voldoende belangstelling komt er op donderdagvoormiddag een tweede cursus. Wie de lessenreeks wil volgen, betaalt 60 euro.

Vanaf dinsdag 2 september start de cursus 'tekstverwerking'. Bij voldoende belangstelling wordt woensdagvoormiddag gereserveerd voor een tweede cursus. Wie de lessenreeks wil volgen, betaalt 60 euro.

 

Vanaf september kunnen 55-plussers een cursus internet volgen. Ook de cursus 'Frans voor beginners' is nieuw in het aanbod. De computercursus ‘Internet voor 55-plussers’ start op 5 september en eindigt in december. Deze cursus wordt ingericht op vrijdagvoormiddag en kost 60 euro.

 

De drie cursussen wordt gegeven in de lokalen van de gemeentelijke lagere school 'Het Kompas' van 8.45 tot 11.25 uur.

 

De taalcursus 'Frans voor beginners' start op donderdag 4 september in gemeenschapscentrum De Route. Deze cursus doorloopt het hele academiejaar: van september 2008 tot juni 2009. Wie vanaf volgende zomer op de vakantie bij de bakker z’n bestelling in het Frans wil doen, betaalt 120 euro voor de cursus.

 

Inschrijven voor deze cursussen kan bij de dienst 'Cultuur en Welzijn' op het telefoonnummer 03/727.17.35 of via email op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onthoud dat bij inschrijvingen inwoners uit Sint-Gillis-Waas voorrang krijgen. (MB)