Vlieg op wereldreis

ImageSINT-NIKLAAS. Met de zomer voor de deur zullen kinderen opnieuw veel vrije tijd hebben. 62 dagen die gevuld kunnen worden met leuke activiteiten! Vlieg is het maffe insect dat kinderen tot 12 jaar op een speelse manier warm maakt om aan cultuur te doen. Vlieg doet dit onder andere door acties te organiseren tijdens de vakantieperiodes. Zo was er vorig jaar de ‘Vlieg vermist’- actie waaraan meer dan 7400 kinderen deelnamen.

 

Vanuit de bibliotheek wordt gemeld aan de kinderen: "Deze zomer gaat Vlieg op wereldreis doorheen Vlaanderen en iedereen mag mee. Alle kinderen kunnen met Vlieg op reis naar de wondere wereld van cultuur. Hoe ga je mee op Vliegreis? Heel eenvoudig. Spring eens binnen in de bib en doe mee aan de Vliegzoektocht (+9 - 12) of ontleen een Vliegboek (-9). Deelnemers krijgen een leuke attentie en een Vliegticket met een unieke code en maken zo kans op een heleboel leuke prijzen, zoals een reis van De Prins van Hola Pola met het hele gezin, bibliotheekpakketten, boeken, T-shirts en nog veel meer."

 

Ontdek op vliegjemee.be welke plannen Vlieg deze zomer in petto heeft! De zomeractie loopt van zaterdag 28 juni tot en met zondag 31 augustus in alle bibliotheekfilialen van Sint-Niklaas en in de jeugdbib aan het Heymanplein.(Rolf Duchamps)