Werken bij de gemeente Temse

TEMSE. Het gemeentebestuur van Temse werf nieuw personeel aan en wil haar wervingsreserve uitbreiden. Daarvoor organiseert de gemeente examens voor aanwerving en voor de aanleg van een wervingsreserve van 2 jaar van een voltijdse (m/v) polyvalent arbeider – ambulancier (niveau D1-D3). Er zijn geen diplomavereisten maar kandidaten moeten wel een rijbewijs B, het brevet van hulpverlener-ambulancier en een ‘100’ badge van ambulancier DGH hebben.

 

Daarnaast zoek het gemeentebestuur 1 polyvalent hulparbeider in het kader van het jongerenstartbanenplan. Deze persoon wordt ingeschakeld bij de gemeentelijke Technische Dienst en fungeert als helper bij het uitvoeren van allerhande taken in verschillende disciplines (elektriciteit, loodgieterij, schrijnwerkerij, metselen, wegenwerken,…)
Kandidaten voor deze baan moeten in aanmerking komen voor een jongerenstartbaan en zijn bereid zijn om ook buiten de normale uren te werken en beschikbaar te zijn.

 

Temse zoekt ook nog hulpbegeleider ‘verkeersveiligheid’. Kandidaten voor deze job moeten eveneens in aanmerking komen voor een jongerenstartbaan, zijn laaggeschoold en hebben een zeer goede kennis van het Nederlands. Het takenpakket bestaat  uit medewerken aan verkeerslessen in de scholen, inzet als gemachtigd verkeersopzichter, begeleiding in verkeerspark, promotie van fietspooling, graveren van fietsen, uitvoeren van kleine herstellingen aan fietsen.

 

Meer informatie over de functies en aanwervingsvoorwaarden is verkrijgbaar bij de personeelsdienst in AC De Zaat aan het Frans Boelplein 1 te 9140 Temse  (loket 13 - tel. 03/710.12.20 of 03/710.12.21). E-mailen kan ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De kandidaturen moeten uiterlijk op 27 juni zijn ingediend. (mb)