Berichten uit de politiezone Sint-Niklaas (06-06-2008)

SINT-NIKLAAS. Donderdag 5 juni vond om 23u30 op het kruispunt van de Breedstraat en de Magnolialaan. een aanrijding plaats tussen een bestelwagen en een minderjarige fietser De fietser kwam hierdoor ten val en was licht gewond. De bestuurder van de bestelwagen bracht de fietser zelf naar huis.

 

Vrijdagochtend 6 juni omstreeks 3u40 wilde een bestuurder van een voertuig zich onttrekken aan een politiecontrole op de Parklaan en maakte rechtsomkeer. Hij reed met zijn voertuig in de verkeerde rijrichting weg op de Parklaan maar de politie kon hem aan Tereken tot stilstaan brengen. Na controle bleek de 41-jarige bestuurder P.D. uit Waasmunster, dronken. Zijn rijbewijs werd door het parket voor 15 dagen ingetrokken. 

 

Vanmiddag botsten rond 13u45 twee voertuigen tegen elkaar op de Grote Baan. Eén persoon werd gewond en overgebracht naar het ziekenhuis. Eén wagen moest worden getakeld. Door de aanrijding werd de rijbaan een korte tijd versperd. De politie regelde het verkeer en stelde een proces-verbaal op. (R.D.)